پرسشنامه بی تفاوتی سازمانی
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه بی تفاوتی سازمانی
این پرسشنامه توسط دانایی فرد و همکاران در سال 1389 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی بی تفاوتی سازمانی می باشد.
این پرسشنامه دارای 32 سوال و 5 مولفه می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه بی تفاوتی سازمانی تایید شده است.
هر سازمانی فارغ از اینکه با چه هدفی بنیان نهاده شده است، برای کسب موفقیت و ارتقا جایگاهش باید در وضعیت مطلوب و متعادلی قرار بگیرد. اگر یک سازمان از وضعیت متعادل خارج شود، روند توسعه و پیشرفت آن متزلل می شود. عوامل بسیاری می تواند باعث شود سازمان از حالت تعادل خارج شود که یکی از این عوامل، بی تفاوتی سازمانی است.
بی تفاوتی سازمانی یعنی چه؟
بی تفاوتی سازمانی به عنوان یک عامل مهم همواره باید مورد توجه مدیران سازمان قرار بگیرد. در بحث مدیریت سازمانی این موضوع به شدت مورد توجه است. زمانی که کارمندان نسبت به دستورات و وظایف شغلیشان بی اعتنا و بی توجه باشند، بی تفاوتی سازمانی رخ می دهد. بی تفاوتی سازمانی از سوی کارمندان رخ می دهد و تاثیرات زیان بار آن متوجه مدیران و اهداف سازمان می شود.
بی تفاوتی سازمانی چند بعد دارد؟
بی تفاوتی سازمانی ابعاد مختلفی دارد. بی تفاوتی سازمانی در هر بعدی که صورت بگیرد آسیب زیان باری در بر خواهد داشت
- یکی از ابعاد بی تفاوتی سازمانی، بی تفاوتی به مدیران است. زمانی کارمندان حضور مدیران را انکار کنند و نسبت به آنان بی تفاوت باشند، اینگونه بی تفاوتی سازمانی رخ می دهد.
- بعد دیگر بی تفاوتی، بی تفاوتی به سازمان است؛ زمانی که فرد نسبت به سازمان بی اعتناست، اهداف سازمان برایش اهمیت ندارد، برای رشد و ارتقا سازمان هیچ تلاشی نمی کند، بی تفاوتی سازمانی معنا پیدا می کند.
- یکی دیگر از انواع بی تفاوتی، بی تفاوتی به ارباب رجوع است؛ خوب می دانیم که مشتریان و ارباب رجویان سرمایه های اصلی سازمان هستند، اگر قرار باشد سازمان پیشرفت کند، ارباب رجویان باید از سازمان و عملکرد راضی باشند.
- بی تفاوتی به همکاران نوع دیگر بی تفاوتی سازمانی است؛ زمانی که فرد رابطه صمیمانه با همکارش نداشته باشد، بود و نبود همکار برایش اهمیتی نداشته باشد، نسبت به نظرات همکارانش بی اعتنا باشد، بی تفاوتی سازمانی همکار رخ می دهد.
- بی تفاوتی به کار بعد دیگری از بی تفاوتی سازمانی است. آن طور که مشخص است، زمانی که فرد نسبت به وظایف و تکالیف سازمانی اش اهمیت خاصی قائل نشود و برای انجام آن ها هیچ تلاشی نکند، درگیر این نوع بی تفاوتی می شود.
به عنوان یک کارمند آیا بی تفاوتی سازمانی را تجربه کرده اید؟ یا مشاهده گر بی تفاوتی سازمانی در همکار یا کارمندتان بوده اید؟ در صورت تمایل به ارزیابی متغیر بی تفاوتی سازمانی می توانید از پرسشنامه بی تفاوتی سازمانی دانایی فرد و همکاران استفاده کنید.
پرسشنامه بی تفاوتی سازمانی چیست؟
ارزیابی بی تفاوتی سازمانی هدف ساخت این پرسشنامه است.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله، این پرسشنامه دارای روایی و اعتبار است.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه دارای 32 سوال است.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط دانایی فرد و همکاران ساخته شده است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت