پرسشنامه تاب آوری در برابر خودکشی عثمان
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه تاب آوری در برابر خودکشی عثمان
این پرسشنامه توسط عثمان و همکاران در سال 2004 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی تاب آوری افراد در برابر خودکشی می باشد.
این پرسشنامه دارای 19 سوال و 3 بعد:
- محافظ درونی
- ثبات هیجانی
- محافظ بیرونی می باشد
روایی و پایایی پرسشنامه تاب آوری در برابر خودکشی تایید شده است.
خودکشی
متاسفانه خودکشی یک از دلایل رایج در مرگ و میر افراد است. اینکه چرا افراد خودکشی می کنند، تابع دلایل مختلفی می باشد. افسردگی یکی از اختلالات شایع است که این روزها افراد زیادی را درگیر خودش کرده است؛ زن و مرد هم فرقی ندارد، حتی نوجوان و پیر هم ندارد. هر فردی ممکن است به افسردگی مبتلا شود.
یکی از خصیصه های مهم اختلال روانی افسردگی، افکار مداوم در مورد مرگ و خودکشی است. احتمال خودکشی در افراد مبتلا به افسردگی بیش از هر اختلال دیگری است. فرد مبتلا به دلیل تجربه احساساتی نظیر ناامیدی، غم و اندوه زیاد و ترسیم آینده ای منفی برای خود ممکن است به خودکشی کردن فکر کنند و حتی برای خودکشی اقدام کنند.
خودکشی را تمایل به پایان دادن به زندگی تعریف کرده اند، فردی که قصد خودکشی دارد، آگاهانه و عامدانه به زندگی اش پایان می دهد. مواردی مانند مشکلات مالی، قرار گرفتن در شرایط سخت و استرس مزمن، تنهایی، سو مصرف مواد مخدر و اعتیاد به الکل، مشکلات عاطفی، طلاق و جدایی می تواند زمینه را برای خودکشی فراهم کند.
روان شناسان در زمینه تحقیقاتی که در مورد خودکشی انجام داده اند، به این نتیجه رسیده اند که زنان بیشتر از مردان اقدام به خودکشی دارند اما طبق آمار مردان بیشتر از زنان به علت خودکشی جان خود را از دست می دهند. به عبارت ساده تر، خودکشی موفق در مردان بیشتر است.
این بدان معناست که احتمالا زنان از خودکشی به عنوان راهی برای جلب توجه، درخواست کمک از دیگران، رها کردن خود از دام مشکلات استفاده می کنند اما مردان خودکشی می کنند چون می خواهند از زندگی راحت شوند. البته درصد مرگ ناشی از خودکشی در زنان کم نیست و نمی توان خودکشی در زنان را نادیده گرفت.
برخی از ویژگی های شخصیتی مانند شناخت خود و هیجانات، ثبات هیجانی و تاب آوری باعث می شود که فرد از فکر خودکشی عقب نشینی کند و اقدام به خودکشی نداشته باشد. سعی کنید نسبت به نشانه های افکار خودکشی و اقدام برای خودکشی در افراد حساس باشید، هرگز از سخنان افراد در مورد پایان دادن به زندگی یا خودکشی کردن به راحتی گذر نکنید، گاهی کمترین توجهی باعث دلگرم شدن فرد به زندگی و اجتناب از خودکشی می شود.
در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر میزان تاب آوری افراد در برابر استرس داشتید، می توانید از پرسشنامه استاندارد و معتبر تاب آوری در برابر خودکشی استفاده کنید و به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.
پرسشنامه تاب آوری در برابر خودکشی عثمان چیست؟
ارزیابی تاب آوری در برابر خودکشی هدف ساخت این پرسشنامه است.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط عثمان ساخته شده است.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه 3 مولفه دارد.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای روایی و اعتبار است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت