تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه استفاده مشکل ساز از هرزه نگاری یا پورنوگرافی کر (PPUPS)
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه استفاده مشکل ساز از هرزه نگاری یا پورنوگرافی کر (PPUPS)

این پرسشنامه توسط کر و همکاران در سال 2014 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی استفاده مشکل ساز از هرزه نگاری یا پورنوگرافی از ابعاد مختلف می باشد.

این پرسشنامه دارای 12 سوال و 4 مولفه:

  • مشکلات روان شناختی و اجتماعی
  • تمایل شدید به استفاده
  • ناتوانی در کنترل
  • استفاده بمنظور فرار یا اجتناب از هیجان های منفی می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه استفاده مشکل ساز از هرزه نگاری یا پورنوگرافی (اعتیاد به پورنوگرافی) (PPUPS) تایید شده است.

انسان دارای امیال و نیازهای متفاوتی می باشد؛ میل جنسی یکی از طبیعی ترین نیازهای انسانی است که ارضای درست و صحیح آن حائز اهمیت بسیار است. سلامت جنسی که با میل جنسی و ارضای آن در ارتباط است، باید در اولویت قرار بگیرد. اگر سلامت جنسی به خطر بیوفتد، فرد با مشکلات احتمالی متعددی رو به رو خواهد شد و در پی آن سلامت روان فرد دچار آسیب می شود.

یکی از مواردی که بر سلامت جنسی و به دنبال آن سلامت روان آسیب می زند، تماشای برخی تصاویر و فیلم های مستهجن که به نام هرزه نگاری یا پورنوگرافی شناخته می شود، می باشد. متاسفانه تماشای محتوای پورنوگرافی این روزها کمی رایج شده است. یکی از دلایل تماشای فیلم های مستهجن، در دسترس بودن آن ها است.
به عبارت دیگر، اینترنت و دسترسی به فضای مجازی، دسترسی به فیلم های پورن را آسان تر کرده است. متاسفانه آسیبی که از تماشای فیلم های نامناسب به افراد وارد می شود، زیاد و گاها غیر قابل جبران است. اگر این محتوا در دسترس کودکان یا نوجوانان در سن بلوغ یا سن پیش از بلوغ قرار بگیرد، سلامت روان آن ها را به طور جد، تحت تاثیر قرار می دهد.

یکی از آسیب های مرتبط با تماشای فیلم پورن یا پورنوگرافی، اعتیاد به مشاهده آن است. فردی که به تماشای هرزه نگاری اعتیاد پیدا می کند، دائما به دنبال فرصتی برای دستیابی به فیلم است، ذهن او به طور مکرر حول محور تماشای فیلم می گردد، اگر فرد زمان خالی پیدا کند حتما به سراغ تماشای پورنوگرافی می رود. تماشای پورنوگرافی ممکن است فرد را در منزل، محل کار، دانشگاه و .. درگیر کند. علاوه بر آن، اعتیاد به پورنوگرافی منجر به کناره گیری فرد از دیگران، کاهش کیفیت سطح زندگی، کاهش روابط اجتماعی، بروز مشکلات جنسی و عدم لذت از برقراری رابطه جنسی و غیره می شود.

بنابر نظر محققان، مشکلات روان شناختی و اجتماعی، تمایل شدید به استفاده از فیلم های پورنوگرافی، ناتوانی در کنترل میل به تماشای فیلم و استفاده از فیلم پورن به جهت فرار یا اجتناب از مشکلات و هیجانات منفی، از جمله مولفه های مرتبط با اعتیاد به پورنوگرافی می باشد. اعتیاد به پورنوگرافی همانند دیگر انواع اعتیاد قابل درمان است؛ مراجعه به یک متخصص سلامت روان، می تواند روند درمان و کاهش نشانه های این اعتیاد را تسهیل کند.

در صورتی که تمایل به ارزیابی اعتیاد به پورنوگرافی داشته باشید، می توانید از پرسشنامه استفاده مشکل ساز از هرزه نگاری یا پورنوگرافی (اعتیاد به پورنوگرافی) (PPUPS) استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

این پرسشنامه چند سوال دارد؟

این پرسشنامه 12 سوال دارد.

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی اعتیاد به پورنوگرافی هدف ساخت این پرسشنامه است.

آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟

بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.

این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟

این پرسشنامه توسط کر و همکاران ساخته شده است.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام