پرسشنامه اعتماد حرفه ای در دانشجویان و شاغلین بالینی مامایی حسین پور
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه اعتماد حرفه ای در دانشجویان و شاغلین بالینی مامایی حسین پور
این پرسشنامه توسط حسین پور و همکاران در سال 1393 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان اعتماد حرفه ای در دانشجویان و شاغلین بالینی مامایی می باشد.
این پرسشنامه دارای 35 سوال است.
روایی و پایایی پرسشنامه اعتماد حرفه ای در دانشجویان و شاغلین بالینی مامایی تایید شده است.
کادر درمان و پزشکان و دیگر ارائه دهندگان مراقبت های بهداشت و سلامت، مستقیما با مردم و مشکلات جسمانی و رنج هایشان در ارتباط هستند. ما انسان ها به هنگام ابتلا به هرگونه بیماری جسمانی، اولین راهکاری که به ذهنمان می رسد، مراجعه به پزشک و پیگیری روند درمان است.
هر کدام از ما ممکن است پزشکان را به چشم یک ناجی ببینیم که مرهمی برای درد های ما هستند. رابطه ای که میان بیمار و پزشک برقرار می شود مهم است و بسیاری از عوامل به تشکیل این رابطه کمک می کنند؛ متاسفانه برخی عوامل مانند بدرفتاری، بی حوصلگی، پرخاشگری پزشکان به تشکیل رابطه مثبت میان پزشک و بیمار آسیب می زند و خوب در این صورت، بیمار ممکن است از پیگیری روند درمانی دلسرد و گاها منصرف شود و پزشک خود را تغییر دهد.
علاوه بر دانش، مهارت، تخصص، تجربه، اعتماد حرفه ای نیز بر ایجاد رابطه میان بیمار و پزشک نقش دارند. اعتماد حرفه ای یک ویژگی مطلوب و مثبت برای پزشکان و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی است. هر دانشجوی رشته پزشکی و پیراپزشکی باید برای کسب، بهبود و ارتقای این ویژگی در خود تلاش کند. بسیار مهم است که یک دانشجوی مامائی و پزشک ماما، دارای ویژگی اعتماد حرفه ای باشد. ماما اولین فردی است که با مددجو در ارتباط بوده و قرار است به او در فرآیند درمانش کمک کند. یک ماما باید دانش، مهارت کافی و تخصص لازم را برای ارائه خدمات درمانی و بالینی داشته باشد.
اعتماد حرفه ای در ماما منجر به شکل گیری یک رابطه و تعامل مثبت میان مامان و مددجو می شود؛ هرچه اعتماد حرفه ای بیشتر باشد، روند درمان مثبت تر طی خواهد شد. پژوهشگران پژوهشی را در زمینه میزان اعتماد حرفه ای در دانشجویان رشته مامایی و پزشکان ماما انجام دادند. هدف از انجام این پژوهش بررسی میزان اعتماد حرفه ای بود.
نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد، آموزش های پایه در ایجاد اعتماد حرفه ای در دانشجویان سال های دوم و سوم تاثیر گذار بوده است اما در دوره کارآموزی میزان اعتماد حرفه ای پایین است. همچنین میزان اعتماد حرفه ای در پزشکان ماما بیشتر از دانشجویان مامایی بوده است. اما هرچه به میزان توانایی دانشجو اضافه شود، میزان اعتماد حرفه ای افزایش پیدا می کند.
در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر میزان اعتماد حرفه ای در دانشجویان و شاغلین بالینی مامایی داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که توسط حسین پور و همکاران ساخته شده است، استفاده کنید.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط حسین پور ساخته شده است.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی میزان اعتماد حرفه ای در دانشجویان و شاغلین بالینی مامایی هدف ساخت این پرسشنامه است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت