پرسشنامه ارزیابی و سنجش الگوها و آسیب های پیش از ازدواج رستمی
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه ارزیابی و سنجش الگوها و آسیب های پیش از ازدواج رستمی
این پرسشنامه از پژوهش رستمی و همکاران در سال 1398 به دست آمده است
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی الگو ها و آسیب های پیش از ازدواج می باشد.
این پرسشنامه دارای 79 سوال و مولفه های:
- الگوهای ناکارآمد ارتباطی
- الگوهای ناکارآمد مدیریت رابطه
- نظام ارزشی زوج ها
- ذهنیت طرحواره ای
- اثرات مخرب خانواده اصلی می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه ارزیابی و سنجش الگوها و آسیب های پیش از ازدواج رستمی تایید شده است.
برای داشتن یک زندگی زناشویی شاد و آرام، مسئله ی شناخت کامل از یک دیگر یکی از مسائل مهم می باشد. شناخت کافی زوجین از هم، تاثیر زیادی بر روند ازدواج و زندگی شاد و موفق دارد. بخشی از شناخت، پیش از ازدواج حاصل می شود و بخش دیگری پس از ازدواج. لازم است بدانید، علاوه بر مسئله ی شناخت ناکافی، عوامل دیگری هم وجود دارد که منجر به آسیب به رابطه زناشویی می شود و این عامل مهم الگو ها و آسیب های می باشد که در دختر و پسر و در رابطه ی آنان ممکن است وجود داشته باشد.
الگوهای مخرب در زندگی زناشویی
یکی از موارد مهم در آسیب پیش از ازدواج، الگوی ناکارآمد ارتباطی می باشد. نحوه ی برقراری تعامل با افراد یک مهارت مهم است که هر کدام از ما باید آن را یاد بگیریم. ارتباط گرفتن با فرد دیگر، انواع مختلفی دارد و می توانیم به ارتباط کلامی یا غیر کلامی اشاره کنیم. بنابراین اگر فردی توانایی برقراری ارتباط نداشته باشد در نتیجه ی این الگوی ناکارآمد ارتباطی ممکن است در رابطه خود متحمل آسیب هایی بشود. همچنین الگوهای ناکارآمد ارتباطی از موارد مختلفی همچون: سرمشق گیری از والدین و ... تاثیر می پذیرد.
الگوی ناکارآمد مدیریت رابطه، یکی دیگر از مواردی است که ممکن است به رابطه افراد آسیب بزند. یک رابطه ی سالم و شاد نیاز به مدیریت دارد. دو طرف رابطه یعنی دختر و پسر باید بتوانند در مواقع لزوم و در موقعیت های مختلف در مواجه با مشکلات و چالش ها و ... رابطه ی خود را مدیریت کنند؛ واقعیت این است که در هر رابطه ای ممکن است تعارض و اختلاف نظر وجود داشته باشد، پس مدیریت رابطه کلید اصلی در موفقیت یک رابطه می باشد. نظام ارزشی زوجین هرچه به یکدیگر شبیه تر باشد، آسیب های وارده بر رابطه کمتر خواهد بود. اگر در رابطه ای زن و شوهر دارای عقاید و باور های نزدیک و مشابه به هم باشند، مشکلات آنان کمتر خواهد بود. برای مثال، هم سو بودن عقاید و باور های دینی، اجتماعی، اقتصادی و ... کمک بزرگی به یک رابطه موفق خواهد کرد. الگوی های ثابت ذهنی و طرحواره های روانشناختی که از کودکی در فرد تثبیت شده است، تاثیر زیادی بر روابط افراد دارد و در نهایت می توان گفت، خانواده دو طرف هم می توانند بر روابط زوج تاثیر بگذارند. اظهار نظر، دخالت در زندگی و ... از جمله موارد تاثیر گذار بر ایجاد آسیب های قبل از ازدواج است.
در صورت تمایل به ارزیابی الگوها و آسیب های پیش از ازدواج می توانید از پرسشنامه استاندارد الگوها و آسیب های پیش از ازدواج رستمی بهره بگیرید.
پرسشنامه ارزیابی و سنجش الگوها و آسیب های پیش از ازدواج رستمی چیست؟
این پرسشنامه به سنجش آسیب های پیش از ازدواج پرداخته است.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله، این پرسشنامه دارای روایی و اعتبار است.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه دارای 5 مولفه می باشد.
این پرسشنامه توسط چه کسانی و در چه سالی ساخته شده است؟
این پرسشنامه در سال 1398 توسط رستمی، نوابی نژاد و فرزاد ساخته شده است.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه دارای 79 سوال است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت