پرسشنامه روحیه رقابت – همکاری
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه روحیه رقابت – همکاری
این پرسشنامه توسط حمزه گنجی و همکارانش ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی تعیین روحیه افراد از نظر رقابتی بودن یا همکاری بودن می باشد.
این پرسشنامه دارای 28 سوال است.
روایی و پایایی پرسشنامه روحیه رقابت – همکاری تایید شده است.
آیا خودتان را فردی رقابت جو می دانید یا ترجیح می دهید همکاری و همراهی دوستانه ای با دیگران داشته باشید؟ رقابت جویی ویژگی شخصیتی بسیاری از افراد است؛ این افراد موقعیت های مختلف را همچون میدان مسابقه ای در نظر می گیرند که باید در آن پیروز میدان باشند.
آن ها ترجیح می دهند در شغل خود اول باشند، در دانشگاه اول باشند، در هر عرصه و فضایی که ورود می کنند همواره در جایگاه نخست بایستند. رقابت طلب ها شکست خوردن را دوست ندارند و از تحمل شکست بیزارند، آن ها برای موفقیت و پیروزی در زندگی می جنگند و از هر فرصتی برای موفقیت استفاده می کنند.
ویژگی افراد رقابت جو
اگر تمایل دارید بدانید فرد رقابت جویی هستید یا خیر، به مواردی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم توجه کنید؛ رقابت جوها همیشه در کلاس درس شاگرد ممتاز بوده اند، از باخت عصبانی می شوند، از کارگروهی خوششان نمی آید چرا که ممکن است توانایی هایشان در گروه مشخص نشود، اگر احساس کنند احتمال موفقیتشان در کاری کم است هرگز به آن کار ورود نمی کنند، جلو بودن از دیگران را دوست دارند، سخت کار کردن برای کسب موفقیت را دوست دارند، اگر شکست بخورند انگیزشان برای تلاش بیشتر می شود چرا که دوست دارند دوباره شکست را تجربه کنند، این افراد خودشان را با دیگران مقایسه می کنند، چون دوست دارند بدانند چه چیزی کمتر یا بیشتر از دیگران دارند، آن ها به صورت ذهنی رقابت مخفیانه ای با دیگران دارند و خود را برنده این رقابت ها در نظر می گیرند، گاها رقابت و جدیت زیاد باعث می شود فرد دوستانش را از دست بدهند.
رقابت جوها دوست دارند دیگران طبق استاندارد های آنان رفتار کنند و اگر همه چیز طبق برنامه ریزی آن ها پیش نرود، ممکن است عصبانی و پرخاشگر شوند. رقابت ها جوها هرکاری را برای برنده شدن انجام می دهند و گاها ممکن است از قوانین سرپیچی کنند.
شاید برایتان سوال پیش بیاید که رقابت طلب بودن چیز خوبی است یا بد؟ در پاسخ باید بگوییم ویژگی رقابت طلبی چیز بدی نیست اما اگر این ویژگی بیش از اندازه باشد، ممکن است دردسر ساز شود و فرد را با مشکلاتی مواجه کند که کمترین آن ها انزوا، تنها شدن، تجربه تنش و استرس است.
در صورتی که تمایل به ارزیابی تعیین روحیه افراد از نظر رقابتی بودن یا همکاری بودن داشته باشید، می توانید از پرسشنامه استاندارد و معتبری که توسط این محقق ساخته شده است، استفاده کنید.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه تک مولفه است.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی تعیین روحیه افراد از نظر رقابتی بودن یا همکاری بودن هدف ساخت این پرسشنامه است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت