پرسشنامه راهکارهای استقرار شهر الکترونیک
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه راهکارهای استقرار شهر الکترونیک
این پرسشنامه توسط نازنین اکرمی اصل و همکاران ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان تاثیر راهکارهای استقرار شهر الکترونیک می باشد.
این پرسشنامه دارای 29 سوال و 5 بعد:
- راهکارهای آموزشی
- راهکارهای مدیریتی
- راهکارهای فنی
- راهکارهای فرهنگی - سیاسی
- راهکارهای اقتصادی می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه راهکارهای استقرار شهر الکترونیک تایید شده است.
شاید بشر دیروز، هرگز فکر نمی کرد که تکنولوژی تا به این اندازه پیشرفت و گسترش پیدا کند؛ پیشرفت روز افزون تکنولوژی بر تمام ابعاد زندگی تاثیر گذاشته است و تغییر و تحولات زیادی را به وجود آورده است. اگر هر حیطه ای را بررسی کنید متوجه تغییرات و تاثیرات تکنولوژی بر آن حیطه خواهید شد.
به عنوان مثال، کلاس های درس را در نظر بگیرید؛ قدیم تر کلاس درس به گونه ای دیگر برگزار می شد اما امروزه روند تکنولوژی بر تشکیل کلاس های درس آنلاین، کلاس های درس همراه با تجهیزات و فناوری های پیشرفته تاثیر گذاشته است.
یک اصطلاح جدیدی که به تازگی مطرح شده و مورد بررسی قرار گرفته است، اصطلاح شهر های الکترونیکی می باشد. یک شهر را با تمام تعاملاتی که در آن صورت می گیرد، در نظر بگیرید. بسیاری از فعالیت هایی که این روزها در شهر ها انجام می شود، امروزه و با لطف تکنولوژی قابل اجرا به صورت الکترونیک است.
اجرای بسیاری از فعالیت ها به صورت الکترونیک در غالب شهری را شهر الکترونیک می گویند؛ بسیاری از فعالیت ها در شهرهای الکترونیک راحت تر اجرا می شود و فرآیند انجام کار را تسهیل می کند.
فعالیت هایی که می توان آن ها را در شهر های الکترونیک انجام داد، شامل فعالیت های بانکی مانند پرداخت قبض، برداشت پول، انتقال پول و ... می باشد. فعالیت هایی اداری مختلف مانند درخواست صدور پاسپورت، ثبت اسناد و ...، فعالیت های تجاری مانند خرید و فروش محصولات، فعالیت های مرتبط با موسیقی و فیلم، خرید مواد غذایی و ...، فعالیت های تفریحی مانند بازدید از موزه ها، تماشای فیلم در سینما، انجام بازی های رایانه ای و... می شود.
لازم است بدانید کسب اطلاعات از اخبار، روزنامه، نشریه و هر آنچه که به دریافت اخبار مربوط می شود در شهر های الکترونیکی قابل پیگیری و انجام است. از دیگر سو شهرهای الکترونیک قابلیت انجام فعالیت های علمی را هم دارند؛ تحقیق در خصوص پروژه های مختلف، یافتن مقاله، جستجو در کتابخانه و تالیفات جدید و ... می تواند در این شهرها انجام شوند.
حتی امکان برگزاری فعالیت های آموزشی در دانشگاه ها هم ممکن است؛ فعالیت های سیاسی، فعالیت های مسافرتی و گردشگری، کاریابی و استخدام در شغل مورد نظر، فعالیت های پزشکی و درمانی و فعالیت هایی که مرتبط با تصمیم گیری می باشند در شهر های الکترونیکی قابل پیگیری هستند.
در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر، میزان تاثیر راهکارهای استقرار شهر الکترونیک از باعاد مختلف داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد استفاده کنید.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه 29 سوال دارد.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی میزان تاثیر راهکارهای استقرار شهر الکترونیک هدف ساخت این پرسشنامه است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت