تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه رضایت دانش آموزان از برنامه های درسی
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه رضایت دانش آموزان از برنامه های درسی

این پرسشنامه توسط کشاورز زاده در سال 1395 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان رضایت دانش آموزان از برنامه های درسی می باشد.

این پرسشنامه دارای 8 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه رضایت دانش آموزان از برنامه های درسی تایید شده است.

رضایت دانش آموزان از برنامه های درسی

بخش مهمی از فرآیند یادگیری در مدرسه و دانشگاه پیگیری می شود؛ درست است که خارج از محیط مدرسه و دانشگاه هم فرآیند یادگیری جریان دارد و یادگیری یک فرآیند مادام العمر و پیوسته است که همواره چه در مدرسه و چه بیرون از مدرسه پیگیری می شود اما نقش آموزش، تدریس در مدارس در سال های اولیه زندگی بر یادگیری را نمی توان نادیده گرفت.

عوامل مختلفی در محیط مدرسه بر میزان یادگیری و رضایت از تحصیل دانش آموزان تاثیر می گذارد که تدوین برنامه درسی، اجرا و پایبندی به آن یکی از این عوامل است. بر اساس نتایج به دست آمده از تحقیقات، برنامه های درسی تاثیر به سزایی بر روند موفقیت تحصیلی دانش آموزان دارند.

هرگونه تجربه، مباحثه، مطالعه، فعالیت های درسی گروهی و فردی که دانش آموزان در مدرسه و خانه در جهت یادگیری دروس و انجام تکالیف درسی انجام می دهند، برنامه درسی نامیده می شود. برنامه درسی که به آن برنامه ریزی درسی هم گفته می شود، از نظر (یارمحمدیان،1389)، شامل سازماندهی یک سلسله فعالیت های یاددهی ویادگیری به منظور ایجاد تغییرات مطلوب در رفتار یادگیرنده ها و ارزشیابی میزان تحقق این تغییرات تعریف می شود.

برنامه درسی از دل فرآیند برنامه ریزی درسی به وجود می آید و به دانش آموزان و دانشجویان در جهت رسیدن به اهداف مورد نظر کمک می کند. دانش آموزان به جهت تدوین یک برنامه درسی می توانند از یک مشاور تحصیلی کمک بگیرند؛ مشاوران با بررسی ویژگی های شخصیتی، تفاوت های فردی و شرایطی که محصل در آن قرار دارد، بهترین برنامه درسی را تدوین می کنند. لازم به ذکر است، تدوین برنامه درسی به جهت کسب موفقیت کافی نبوده و اجرای این برنامه و پایبندی به اجرای آن است که محصل را قدم به قدم به اهداف تحصیلی اش نزدیک می کند.

برنامه درسی به دانش آموز کمک می کند با نظم تر و سازماندهی شده تر دروسش را مطالعه کند، تمرکز بیشتری به هنگام مطالعه دروس داشته باشد و افکار او آشفتگی کمتری داشته باشد، استرس و اضطراب کمتری را تجربه کند و در نهایت با ذهنی آرام و به دور از تنش مطالعه کرده و عملکرد خود را بالا ببرد.

در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر میزان رضایت دانش آموزان از برنامه های درسی داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه 8 سوالی که توسط کشاورز زاده ساخته شده است، استفاده کنید و به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی میزان رضایت دانش آموزان از برنامه های درسی هدف ساخت این پرسشنامه است.

برنامه درسی شامل چیست؟

برنامه درسی که به آن برنامه ریزی درسی هم گفته می شود، شامل سازماندهی یک سلسله فعالیت های یاددهی ویادگیری به منظور ایجاد تغییرات مطلوب در رفتار یادگیرنده ها و ارزشیابی میزان تحقق این تغییرات تعریف می شود.

کاربرد برنامه درسی چیست؟

برنامه درسی به دانش آموز کمک می کند با نظم تر و سازماندهی شده تر دروسش را مطالعه کند، تمرکز بیشتری به هنگام مطالعه دروس داشته باشد و افکار او آشفتگی کمتری داشته باشد، استرس و اضطراب کمتری را تجربه کند و در نهایت با ذهنی آرام و به دور از تنش مطالعه کرده و عملکرد خود را بالا ببرد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام