تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه توانمندی فناورانه بر اساس مدل لال
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه توانمندی فناورانه بر اساس مدل لال

این پرسشنامه بر اساس مدل لال در سال 2001 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان توانمندی فناورانه سازمان می باشد.

این پرسشنامه دارای 19 سوال و 4 بعدک

  • توانایی سرمایه گذاری و پیش تولید
  • توانایی تولید
  • توانایی مهندسی
  • توانایی ارتباط با بازار می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه توانمندی فناورانه بر اساس مدل لال تایید شده است.

توانمندی فناورانه

توانمندی های فناورانه یکی از جدید ترین موضوعاتی است که در عرصه علوم مدیریت و صنایع مختلف مورد توجه مدیران قرار گرفته است و پژوهشگران نیز اخیرا پژوهش هایی را در این زمینه انجام داده و می دهند. می دانیم که فناوری و تکنولوژی های نوین زندگی انسان را از ابعاد مختلف تحت تاثیر قرار داده است و این فناوری ها روز به روز در حال توسعه و پیشرفت می باشند.

توسعه مداوم فناوری در بنگاه های اقتصادی با اجرا و پیاده سازی فرآیند ها و توانایی های ویژه در سازمان در ارتباط است؛ سازمان ها به کمک توانایی های ویژه ای که دارند در فرآیند اکتساب، جذب، استفاده، سازگاری، خلق و توسعه فناوری فعالیت می کنند. اگر سازمانی تمایل به توسعه فناوری داشته باشد باید یک رشته فعالیت مستمر در راستای ایجاد خط مشی و فرآیند های سازمانی داشته باشد و این همان توانمندی فناوری است.

بر اساس تعریف ذکر شده در قسمت بالا، توانمندی فناوری از جنس روش ها و فرآیند های سازمانی است و توانمندی فناورانه به ایجاد هماهنگی، یکپارچه سازی امکانات و دارایی های سازمان به جهت دستیابی به اهداف توسعه فناوری در سازمان کمک می کند. به نظر می رسد هر سازمان یا بنگاه اقتصادی که تمایل به توسعه و موفقیت بیشتر دارد باید در راستای ارتقای توانمندی های فناورانه تلاش کند و از این توانمندی ها در اثربخشی هرچه بیشتر سازمان کمک بگیرد.

امروزه شرکت های دانش بنیان در مورد مسیر رشد توانمندی های فناورانه دغدغه مند هستند؛ یک سوال مهم در این رابطه آن است که این شرکت ها باید در کدام زمینه فناوری فعالیت بیشتری داشته باشند و این زمینه را توسعه دهند چرا که فناوری ها همیشه منجر به تغییرات جامعه و پیشرفت می شود و دامنه تغییرات فناوری ها می تواند تمام نهاد های انسانی و سازمان ها را تحت تاثیر قرار دهد.

پس فناوری یک سرمایه و منبع برای سازمان محسوب می شود و توسعه و مدیریت آن می تواند چرخه مدیریت فناوری را به حرکت در بیاورد. میزان توانمندی فناورانه سازمان در این پرسشنامه از ابعاد مختلف همچون، توانایی سرمایه گذاری و پیش تولید، توانایی تولید، توانایی مهندسی، توانایی ارتباط با بازار قابل ارزیابی و بررسی است.

در صورتی که تمایل به ارزیابی این متغیر بر اساس ابعاد گفته شده داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر استفاده کنید.

 
 

 

 

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

پرسشنامه توانمندی فناورانه بر اساس مدل لال چیست؟

ارزیابی توانمندی فناورانه در سازمان هدف ساخت این پرسشنامه است.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.

آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟

بله، این پرسشنامه دارای اعتبار درونی و بیرونی است.

این پرسشنامه چند مولفه دارد؟

این پرسشنامه 4 بعد دارد

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام