پرسشنامه مقياس بهزيستی ذهنی وارویک – ادینبورگ (WEMWBS)
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه مقياس بهزيستی ذهنی وارویک – ادینبورگ (WEMWBS)
این پرسشنامه توسط تنانت و همکاران در سال 2007 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی بهزیستی روانی می باشد.
پرسشنامه مقياس بهزيستی ذهنی وارویک – ادینبورگ (WEMWBS) دارای 14 سوال بر اساس طیف لیکرت 5 درجه ای می باشد.
این پرسشنامه دارای سه مولفه زیر است:
- خوشبینی
- روابط مثبت با دیگران
- انرژیک بودن
روایی و پایایی این پرسشنامه تایید شده است.
اگر نگاهی به پژوهش هایی که در زمینه ی علم روانشناسی انجام می شود، داشته باشید، خواهید دید که یکی از موضوعات مهمی که بارها در پژوهش های روانشناسی به همراه دیگر متغیر ها مورد ارزیابی قرار گرفته است، موضوع مربوط به بهزیستی روانی می باشد. از بهزیستی روانی به عنوان بهزیستی ذهنی هم نام می برند.
تاثیر احساس بهزیستی ذهنی در زندگی را نباید دست کم گرفت. بر اساس بررسی های صورت گرفته، احساس بهزیستی، با موارد بسیاری در زندگی در ارتباط است و تاثیر زیادی از عوامل مختلف می گیرد و بالطبع تاثیراتی هم می گذارد. یکی از مهم ترین مولفه هایی که با احساس بهزیستی در ارتباط است، احساس خوشبختی و کیفیت بالای زندگی می باشد. همچنین باید بدانید، احساس رضایت که یک احساس مطلوب و خوشایند است، با احساس بهزیستی در ارتباط است.
بهزیستی روانی یعنی چه؟
بهزیستی روانی، توسط متخصصان و صاحب نظران زیادی تعریف شده است. یکی از کسانی که در مورد احساس بهزیستی روانی، تحقیقات گسترده ای داشته است، کیز است. بهزیستی روانی، به طور کلی به ارزیابی مثبت افراد از زندگی بر می گردد و همچنین با داشتن تعادل میان عواطف و احساسات منفی و مثبت، توصیف می شود. یکی از ابعاد مهم بهزیستی روانی؛ احساس شادکامی می باشد.
یکی از برنامه ریزی های مهم در کشور های پیشرفته، به برنامه ریزی برای افزایش احساس بهزیستی روانی مربوط می شود. به نظر می رسد اگر افراد یک جامعه، دارای احساس بهزیستی روانی باشند، یعنی در موقعیت های مختلف در زندگی خود و به هنگام مواجهه با چالش ها، ارزیابی دقیق و منطقی داشته باشند، احساس بهتری نسبت به زندگی خواهند داشت و احساس مطلوب و رضایت بخش آنان از زندگی، منجر به احساس بهزیستی روانی می شود.
همان طور که پیش تر هم گفتیم، احساس بهزیستی روانی، کیفیت بالای زندگی در ارتباط است و با رفاه ذهنی رابطه ی مثبت و تنگاتنگی دارد. خاطر نشان می کند، احساس بهزیستی می تواند پیش بین خوبی برای سلامت روان باشد و از بیماری ها و اختلالات مرتبط با روان جلوگیری کند. ارتقای مهارت های زندگی و همچنین ایجاد یک سبک زندگی سالم و اصلاح عادات مخرب، از دیگر عوامل تاثیر گذار بر احساس بهزیستی می باشد.
شما احساس بهزیستی روانی در خودتان را چگونه ارزیابی می کنید؟ به نظر خودتان احساس بهزیستی ذهنی در شما کم می باشد یا زیاد است؟ در صورت تمایل به ارزیابی احساس بهزیستی روانی می توانید از پرسشنامه ی بهزیستی ذهنی وارویک – ادینبورگ استفاده کنید.
پرسشنامه مقياس بهزيستی ذهنی وارویک – ادینبورگ (WEMWBS) چیست؟
این پرسشنامه به سنجش بهزیستی روانشناختی افراد می پردازد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، یان پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله، این پرسشنامه دارای روایی و اعتبار است.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه دارای 14 سوال است.
بهزیستی ذهنی چیست؟
بهزیستی ذهنی به عنوان بهزیستی روانی شناخته می شود و به ارزیابی مثبت فرد از زندگی و تعادل میان عاطفه مثبت و منفی در ارتباط است.
این پرسشنامه توسط چه کسی و در چه سالی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط تنانت و همکارانش در سال 2007 ساخته شده است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت