تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه خشونت کلامی دانش آموزان
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه خشونت کلامی دانش آموزان

این پرسشنامه توسط محمدحسین اسدی و همکاران ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان خشونت کلامی دانش آموزان می باشد.

این پرسشنامه دارای 7 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه خشونت کلامی دانش آموزان تایید شده است.

خشونت کلامی

انسان به هنگام تجربه ناکامی و شکست واکنش های متفاوتی از خود نشان می دهد؛ خشونت یک پاسخ رایج به هنگام تجربه شکست و ناکامی در زندگی است. افراد به هنگام تجربه یاس و ناامیدی، زمانی که یک رویداد استرس زا را تجربه می کند دچار یاس، ناامیدی و بدبینی می شود و در این هنگام ممکن است خشم را تجربه کند.

خشونت واکنشی است توامان با عصبانیت، ناراحتی و پرخاشگری که انواع مختلفی دارد؛ خشونت کلامی و غیرکلامی دو نوع رایج خشونت است. متاسفانه خشونت کلامی بسیار رایج و شایع است و به طرق مختلفی اعمال می شود. فریاد کشیدن و دادن زدن بر سر دیگران، اعمال رفتارهای قلدرمعابانه، بدگویی پشت سر دیگران، زورگویی، دشنام دادن و ناسزا گفتن برخی از انواع خشونت کلامی می باشد.

خشونت کلامی به دلایل متفاوتی ممکن است رخ دهد؛ تجربه ناکامی یکی از دلایلی است که باعث می شود افراد به صورت کلامی خشونت و پرخاشگری داشته باشند؛ ناکامی ممکن است در موقعیت های مختلف شغلی، تحصیلی و... غیر رخ دهد. زمانی که افراد به اهداف خود دست پیدا نمی کنند یا چیزی که می خواهند را به دست نمی آورند، دچار ناکامی شده و ممکن است خشونت کلامی داشته باشند.

دیگر دلیل بروز خشونت کلامی، یادگیری مشاهده ای و تقلید از دیگران است؛ کودکان و نوجوانان با مشاهده رفتار خشونت آمیز دیگران، زندگی در محیط هایی که در آن خشونت جریان دارد یا از کلمات بد و خشونت آمیز استفاده می شود، ممکن است خشونت کلامی را یاد بگیرند.

نداشتن مهارت گفت و گو و عدم توانایی در برقراری تعاملات سازنده دیگر عامل اثرگذار بر بروز خشونت کلامی است؛ افرادی که نمی توانند با دیگران گفت و گو منطقی داشته باشند به دیگران خشونت کلامی اعمال می کنند. تجربه رنج روانی و تجربیات روان شناختی ناخوشایند نیز می تواند از دلیل ابراز خشونت کلامی باشد.

دانش آموزان ممکن است در محیط مدرسه و در ارتباط با دیگر همکلاسی ها و معلمان خشونت کلامی از خود نشان دهند؛ خشونت کلامی آن ها ممکن است دلایل متفاوتی داشته باشد. خشونت کلامی دانش آموزان می تواند پیامد های منفی به همراه داشته باشد و در این موقعیت بهتر است علل خشونت و دلایل رفتار خشونت آمیز دانش آموز بررسی و ریشه یابی شود.

در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر میزان خشونت کلامی دانش آموزان داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر استفاده کنید و به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.

 
 

 

 

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

پرسشنامه خشونت کلامی دانش آموزان چیست؟

ارزیابی میزان خشونت در دانش آموزان هدف ساخت این پرسشنامه است.

انواع خشونت کلامی چیست؟

فریاد کشیدن و دادن زدن بر سر دیگران، اعمال رفتارهای قلدرمعابانه، بدگویی پشت سر دیگران، زورگویی، دشنام دادن و ناسزا گفتن برخی از انواع خشونت کلامی می باشد.

علت رخ دادن خشونت کلامی چیست؟

ناکامی، یادگیری مشاهده ای و تقلید از دیگران از دلایلی است که سبب خشونت کلامی می شود.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام