پرسشنامه یادگیری الکترونیکی دانشجویان
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه یادگیری الکترونیکی دانشجویان
این پرسشنامه توسط واتکینز و همکاران در سال 2004 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان یادگیری الکترونیکی در دانشجویان است.
این پرسشنامه دارای 25 سوال و 5 بعد، می باشد. روایی و پایایی پرسشنامه یادگیری الکترونیکی دانشجویان تایید شده است.
یادگیری الکترونیکی دانشجویان
یادگیری و آموزش به طرق مختلف قابل انجام و امکان پذیر است؛ امروزه با پیشرفت تکنولوژی و علم از روش های مختلفی به جهت آموزش و ارتقای فرآیند یادگیری استفاده می شود. یکی از روش های اثربخش و کارآمد که این روزها طرفداران بسیاری در بستر محیط های آموزشی دارد، یادگیری الکترونیکی است.
بسیاری از مراکز آموزشی همچون مدارس، دانشگاه ها، موسسات آموزشی همچون کلاس های زبان، از این شیوه یادگیری استفاده می کنند.
یادگیری الکترونیکی بر مبنای فناوری های نوین همچون وب سایت ها، کتاب خانه های آنلاین، استفاده از پایگاه های مختلف داده صورت می گیرد. در یادگیری الکترونیکی از اینترنت و فضای برخط و آنلاین استفاده می شود. بسیاری از ما یادگیری الکترونیکی را با کلاس های درس مجازی یا یادگیری آنلاین می شناسیم.
پس بنابر آنچه پیش تر به آن اشاره کردیم، یادگیری الکترونیکی شکلی از یادگیری است که در آن از ابزارهای الکترونیکی مانند اینترنت، شبکه های ماهواره ای، لوح فشرده یا سی دی و تلوزیون و غیره استفاده می شود.
یادگیری الکترونیکی می تواند توسط خود فرد و به اصطلاح خود گردان باشد یا توسط گروه یا مرکز آموزشی کنترل یا اداره شود.
نگرش ها در مورد یادگیری الکترونیک متفاوت است. استفاده از یادگیری الکترونیک مزایای بسیاری به همراه دارد؛ استفاده از این شیوه آموزش در هر زمان و هر مکانی ممکن است و به عبارتی یادگیری الکترونیکی محدود به زمان و جغرافیای خاصی نیست و این مهم ترین مزیت یادگیری به شیوه الکترونیک است.
افزون بر آن، یادگیری الکترونیک مقرون به صرفه است و با صرف هزینه اندک اما کیفیت بالا امکان پذیر است؛ به کمک این روش در وقت هم صرفه جویی می شود.
بالعکس گروه اول، برخی افراد بر این باورند که میزان مشارکت فعالانه در کلاس درس و یادگیری در فضای یادگیری الکترونیک کم است و همین مسئله بر کیفیت یادگیری در این فضا تاثیر می گذارد. صحبت کردن و امکان برقراری رابطه حضوری در کلاس درس برای عده خوشایند تر بوده و همین مسئله باعث می شود که از یادگیری الکترونیکی اجتناب کنند.
میزان یادگیری الکترونیکی در دانشجویان در این پرسشنامه با ابعاد، انگیزش، مهارت ها و ارتباطات پيوسته، دسترسی به فناوری، توانايی يادگيری از طريق رسانه ها، گفتگوهای گروهی اينترنتی ، مسائل مهم جهت موفقيت در يادگيری الكترونيكي در ارتباط دانسته شده است.
در صورت تمایل به ارزیابی یادگیری الکترونیکی در دانشجویان با توجه به ابعاد ذکر شده، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر استفاده کنید.
معایب یادگیری الکترونیک چیست؟
عدم ارتباط حضوری و رو در رو و کاهش مشارکت فعالانه یکی از معایب یادگیری الکترونیک است.
مزایای استفاده از یادگیری الکترونیک چیست؟
مزایای استفاده از یادگیری الکترونیک چیست؟ صرفه جویی در زمان و هزینه، عدم محدودیت جغرافیایی برای حضور در کلاس درس و....
یادگیری الکترونیک چیست؟
یادگیری الکترونیکی شکلی از یادگیری است که در آن از ابزارهای الکترونیکی مانند اینترنت، شبکه های ماهواره ای، لوح فشرده یا سی دی و تلوزیون و غیره استفاده می شود.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی یادگیری الکترونیک هدف ساخت این پرسشنامه است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت