پرسشنامه راهکارهای توانمندسازی اساتید دانشگاه
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه راهکارهای توانمندسازی اساتید دانشگاه
این پرسشنامه توسط حسین کریمی مونقی در سال 1394 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی راهکارهای توانمندسازی اعضای اساتید دانشگاه از دیدگاه اعضای هیئت علمی می باشد.
این پرسشنامه دارای 18 سوال و 18 بعد است.
روایی و پایایی پرسشنامه راهکارهای توانمند سازی اساتید دانشگاه تایید شده است.
دنیای امروز، دنیای تبادل اطلاعات و یادگیری است؛ در عصر حاضر ما در معرض اطلاعات مختلف قرار داریم و و این موضوع کار را برای یادگیری، ارتقا دانش و موفقیت فراهم می کند. استفاده از امکانات موجود و تلاش برای ارتقای خود، به هر فردی توصیه می شود.
توانمند سازی یک راهکار مهم برای رشد و ارتقا است؛ اجرای توانمند سازی هم در سطح فردی و هم جمعی ممکن است. بسیاری از نهاد ها و سازمان های مختلف با تکیه بر توانمند سازی برای رشد و ارتقا سطح کیفی سازمان تلاش می کنند. توانمندی سازی را می توان فرآیندی تعریف کرد که به واسطه آن افراد از توانایی ها، استعداد و ظرفیت خود به بهترین نحو ممکن استفاده می کنند.
توانمند سازی منجر به یادگیری و ارتقای دانش می شود؛ توانمند سازی باعث می شود فرد وظایفش را به راحتی انجام دهد، رضایت بیشتری از خود و شغلش داشته باشد. توانمند سازی در سازمان زمینه را برای ایجاد جو مثبت و پرنشاط فراهم می کند. وقتی توانمند سازی در سازمانی اجرا شود، افراد مسئولیت پذیرتر می شوند، بهره وری و اثر بخشی آن ها بیشتر شده و قدرت افراد در تصمیم گیری بالا تر می رود.
توانمندی سازی باعث می شود که افراد در مواقع حساس و بحرانی، زمانی که با چالش هایی رو به رو می شوند، بهترین تصمیم را اتخاذ کنند. توانمند سازی مختص به یک حوزه یا شغل خاص نیست و می تواند در هر حیطه ای اجرا شود. اساتید دانشگاه همانند دیگر افراد در مشاغل دیگر، باید برای توانمندسازی خود تلاش کنند؛ این افراد مستقیما با دانشجویان زیادی در ارتباط هستند و نقش موثری در آموزش و یادگیری ایفا می کنند، پس بسیار خوب می شود اگر برای ارتقای مهارت و توانمندی هایشان تلاش کنند.
برخی از راهکار هایی که می توان برای توانمند سازی اساتید دانشگاه مورد استفاده قرار داد، شرکت در کارگاه حضوری، کارگاه مجازی، سمینارها، دوره های کوتاه مدت، فلوشیپ، خودآموزی، یادگیری از همتایان، مشاوره - مربی گری، آموزش از راه دور، نظارت: بالینی و سنتی، عضویت در انجمن اساتید، سنجش عملکرد توسط دانشجویان، اقدام پژوهی، يادگيري مبتني بر پروژه، مطالعات موردی، مشاهده بهترین عملکرد، شرکت اساتید در نقش های جدید، استفاده از داستان های اساتید و... می باشد.
در صورت تمایل به ارزیابی متغیر ارزیابی راهکارهای توانمندسازی اعضای اساتید دانشگاه از دیدگاه اعضای هیئت علمی می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که راهکارهای توانمند سازی اساتید دانشگاه نام دارد، استفاده کنید.
پرسشنامه راهکارهای توانمندسازی اساتید دانشگاه چیست؟
ارزیابی راهکارهای توانمندسازی اعضای اساتید دانشگاه از دیدگاه اعضای هیئت علمی هدف ساخت این پرسشنامه است.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه به ارزیابی 18 عامل می پردازد.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت