پرسشنامه خودکارآمدی کارآفرینانه دی نابل
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه خودکارآمدی کارآفرینانه دی نابل
این پرسشنامه توسط دی نابل و همکاران در سال 1999 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی خودکارآمدی کار آفرینانه می باشد.
این پرسشنامه دارای 23 سوال و مولفه های:
- مهارت شناخت فرصتها
- مهارت ایجاد محیط نوآورانه
- مهارت توسعه منابع انسانی
- مهارت ایجاد رابطه با سرمایهگذاران
- مهارت رویارویی با چالشهای غیر منتظره
- مهارت شناسایی هدف اصلی می باشد.
روایی و پایایی پرسشنامه خودکارآمدی کارآفرینانه دی نابل تایید شده است.
کارآفرینی یعنی چه؟
کار آفرینی و مباحث مربوط به آن در علوم مختلفی همچون مدیریت، جامعه شناسی، روان شناسی مورد بررسی قرار گرفته است. یک جامعه برای اینکه رشد و پیشرفت داشته باشد نیاز به افراد کارآفرین دارد. کارآفرینی یک عنصر مهم برای ارتقا و پیشرفت است. کارآفرینی به معنای پذیرش تعهد و ایجاد بستر مناسب برای ایجاد شغل می باشد. فرد کارآفرین ریسک و خطرات احتمالی شروع یک پروژه کاری را می پذیرد و تلاش می کند با وجود مشکلات مختلف کسب و کاری را ایجاد و سامان دهد.
خودکارآمدی یعنی چه؟
خودکارآمدی به عنوان یک متغیر مستقل برای اولین بار توسط روان شناس مطرحی به نام بندورا بیان شد. خودکارآمدی که از نظریات یادگیری اجتماعی آمده است، به قضاوت و ارزیابی افراد نسبت به خودشان و توانایی هایشان تعریف می شود. خودکارآمدی در حوزه های مختلفی نقش مهم دارد. به عنوان مثال خودکارآمدی حرفه ای یکی از انواع خودکارآمدی می باشد که در حوزه شغلی معنا پیدا می کند. هرچه یک فرد نسبت به توانایی های خودش باور و اعتماد بیشتری داشته باشد، شانس موفقیت خود را بالاتر می برد و به اهدافش نزدیک تر می شود.
خودکارآمدی کارآفرینانه به چه معناست؟
یک کارآفرین برای اینکه به اهدافش نزدیک تر شود باید از خودکارآمدی برخوردار باشد. خودکارآمدی کارآفرینانه به معنای باور فرد کارآفرین به ظرفیت ها و توانایی هایش برای کارآفرینی و ایجاد اشتغال است. این خودکارآمدی به معنای باور فرد نسبت به اینکه می تواند وظایفش را به درستی انجام دهد، بستری برای رشد افراد جامعه از طریق اشتغال در شغل مورد نظرشان فراهم کند، می باشد.
بر اساس تحقیقات صورت گرفته، موارد مهمی در کارآفرینی نقش دارند اما یکی از مهم ترین مواردی که به عنوان یک پیش بین قوی برای کارآفرینی در نظر گرفته می شود، خودکارآمدی است. مشخص است فردی که خودش را توانا بداند با فردی که به توانمندی هایش اعتماد نداشته باشد، سهم یکسانی در موفقیت نخواهند داشت. از دیگر سو، کارآفرینی کار چندان ساده ای به نظر نمی رسد و فرد کارآفرین باید خودش را برای مسائل و مشکلات احتمالی پیش رو آماده کند. پس هرچه قضاوت فرد نسبت به خودش مثبت تر و اعتماد به نفس او بیشتر باشد، بهتر از عهده مسائل و مشکلات بر خواهد آمد.
به نظر شما خودکارآمدی یک ویژگی لازم برای کارآفرینان است؟ در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر خودکارآمدی کارآفرینانه داشتید، می توانید از پرسشنامه استاندارد و معتبر خودکارآمدی کارآفرینانه دی نابل و همکاران استفاده کنید.
هدف از ساخت پرسشنامه خودکارآمدی کارآفرینانه دی نابل چیست؟
این پرسشنامه با هدف ارزیابی خودکارآمدی کارآفرینانه ساخته شده است.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه 23 سوال دارد.
آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟
بله روایی و پایایی دارد.
این پرسشنامه توسط چه کسی و در چه سالی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط دی نابل و همکاران در سال 1999 ساخته شده است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت