تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه عوامل موثر بر ارتقای فرهنگ کارآفرینی در مدارس
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه عوامل موثر بر ارتقای فرهنگ کارآفرینی در مدارس

این پرسشنامه توسط پیمان یارمحمدزاده و همکارانش در سال 1398 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی عوامل پرورشی موثر برارتقای فرهنگ کارآفرینی در مدارس می باشد.

این پرسشنامه دارای 34 سوال و 3 بعد:

  • عوامل نگرشی و اعتقادی
  • عوامل مالی
  • عوامل ساختاری می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه عوامل پرورشی موثر برارتقای فرهنگ کارآفرینی در مدارس تایید شده است.

کارآفرینی

می دانید یکی از مهم ترین چیزهایی که منجر به از بین رفتن چرخه اقتصادی می شود، چه چیزی است؟ کارآفرینی! جامعه که در آن کارآفرینی وجود نداشته باشد، اقتصادی نابود و رو به افول خواهد رفت. کار آفرینی یکی از موتورهای محرک اقتصاد است که تاثیر مثبت زیادی بر اقتصاد کشورها دارد.

کارآفرینی فعالیتی است که با ریسک پذیری، خلاقیت، نوآوری، بلند پروازی در ارتباط است و مجموعه فعالیت های کارآفرینانه مانند راه اندازی یا توسعه کسب و کار و حرفه را شامل می شود. کارآفرینی باعث ایجاد مشاغل بسیار شده و با تحول مثبتی در تولید، طراحی و ارائه خدمات و محصول به مخاطب همراه است.

امروزه کارآفرینی به عنوان یک فعالیت مهم در دانشگاه ها مورد توجه و تدریس قرار گرفته است و دانشجویان به امر کارآفرینی تشویق می شوند اما آنچه مهم است، گسترش دامنه آموزش کارآفرینی به مدارس است. آموزش کارآفرینی باید در مدارس هم اجرا شود تا تاثیر آن در جامعه چندین برابر شود.

با یک بررسی اجمالی می توانیم بگوییم کارآفرینی از دهه 1990 در دانشگاه های معبتر کشورهایی مانند آلمان، ژاپن، آمریکا، انگلیس به صورت آزمایشی تدریس می شد؛ با گذشت زمان به تعداد دانشگاه هایی که به امر آموزش کارآفرینی اهتمام ورزیدند، افزوده شد و امروزه با تخصیص بودجه مناسب، مدارس و دانشگاه های زیادی به تدریس کارآفرینی و برگزاری دوره های آموزشی مرتبط با کارآفرینی مشغول اند.

زمانی که کارآفرینی به درستی آموزش داده شود، رشد اقتصاد را شاهد خواهد بودیم و نکته مهم اهمیت به سطح آموزش و کیفیت آموزش است زیرا صرف ارائه مطالبی در مورد کارآفرینی نمی توان انتظار پیشرفت یا رشد را داشت؛ برای پیشرفت در زمینه کارآفرینی باید مطالب با کیفیت بالا ارائه شوند و زمانی که این امر محقق شود، میلیون ها دانش آموز کار آفرین می توانند یک آینده روشن برای خود و دیگران رقم بزنند و میلیون ها شغل در آینده ایجاد کنند.

از نظر محققان عوامل مختلفی بر ایجاد، ارتقا و پرورش فرهنگ کارآفرینی در مدارس نقش دارند و این عوامل با مولفه هایی در ارتباط هستند. از جمله مولفه های مرتبط، عوامل آموزشی، عوامل نگرشی و اعتقادی، عوامل مالی، عوامل ساختاری می باشند که با استناد بر نتایج تحقیقات باید بگوییم، عوامل آموزشی تاثیر بیشتر را بر ارتقا و پرورش فرهنگ کار آفرینی دارند و دیگر عوامل در جایگاه بعدی قرار می گیرند.

در صورتی که تمایل به ارزیابی عوامل پرورشی موثر برارتقای فرهنگ کارآفرینی در مدارس داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

این پرسشنامه چند مولفه دارد؟

این پرسشنامه 3 مولفه دارد.

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی عوامل پرورشی موثر برارتقای فرهنگ کارآفرینی در مدارس هدف ساخت این پرسشنامه است.

آیا این پرسشنامه روایی و پایایی دارد؟

بله این پرسشنامه روایی و پایایی دارد.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله این پرسشنامه نمره گذاری دارد.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام