پرسشنامه ذهن آگاهی لانگر (LMS)
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه ذهن آگاهی لانگر (LMS)
این پرسشنامه توسط لانگر و همکاران در سال 2004 ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی ذهن آگاهی در معلمان بوده است.
پرسشنامه ذهن آگاهی لانگر (LMS) دارای 14 سوال و 4 مولفه:
- آگاهی از پیرامون
- تازه جویی
- انعطاف پذیری
- خلق تازه ها می باشد.
روایی و پایایی این پرسشنامه تایید شده است.
معلمان به واسطه ی نقش مهم و به سزایی که در تعلیم و تربیت دانش آموزان دارند، نقش مهمی در امر یادگیری دانش آموزان ایفا می کنند. درست است که عوامل زیادی، همچون عوامل محیطی، فردی، زیستی و ... در یادگیری دانش اموزان نقش مهم و به سزایی دارند، اما معلمان هم سهم زیادی در این رابطه دارند. بنابراین، میزان آگاهی معلمان، سطح دانش، به کار بردن روش ها و تکنیک های جدید یادگیری، تلاش برای به روز کردن مطالبی که قبلا یادگرفته اند و ارائه آن ها به روش های جدید و .. نقش مهمی در یادگیری دانش آموزان ایفا می کند. علاوه بر این موارد، همدلی و همکاری معلم با دانش آموز در فرآیند یادگیری نقش ویژه ای دارد.
متخصصان امروزه دست به انجام تحقیقات جدیدی در حوزه فرآیند یادگیری زده اند، آن ها به بررسی نقش کلیدی یک مولفه مهم در معلمان پرداخته اند و این مولفه ذهن آگاهی می باشد. آیا در مورد ذهن آگاهی اطلاعاتی دارید؟ آیا می دانید توانایی شما در ذهن آگاهی چه تاثیراتی بر زندگی شخصی و شغلی شما به عنوان یک معلم خواهد گذاشت؟
ذهن آگاهی چیست؟
اگر بخواهیم خیلی ساده، ذهن آگاهی را تعریف کنیم، می توانیم بگوییم، ذهن آگاهی توانایی زیستن در زمان حال و در لحظه می باشد. فرد ذهن آگاه شناخت و درک خوبی از خودش و احساساتش دارد و همچنین در مقابل تجربیات جدید، قدرت پذیرش بالایی دارد. این فرد از خودش، تجربیاتش و احساساتی که در لحظه تجربه می کند، انتقاد نمی کند و از قضاوت اجتناب می کند. ذهن آگاهی منجر به پذیرش احساسات منفی و مثبت در ما می شود.
ذهن آگاهی در معلمان، با مولفه هایی در ارتباط است؛ به عنوان مثال آگاهی از محیط اطراف و پیرامون، یکی از مولفه های ذهن آگاهی می باشد. همچنین توانایی سازگاری و انعطاف پذیری از دیگر مولفه های مهم و در ارتباط با ذهن آگاهی است. این که یک معلم تمایل به انجام تجربیات جدید داشته باشد و از تجربیات جدید استقبال کند و نسبت به روش ها و رویکرد های نوین گارد نداشته باشد و در بیان مطالب و دروس خلاق باشد، نشانه هایی مرتبط با ذهن آگاهی می باشد.
به عنوان یک دانش آموز، آیا ویژگی ذهن آگاهی را در معلم خود دیده اید و به عنوان یک معلم، برای موفقیت بیشتر خود و دانش آموزانتان آیا ذهن آگاهی را تمرین کرده اید؟ در صورت تمایل به ارزیابی ذهن آگاهی در معلمان می توانید از پرسشنامه ی ذهن آگاهی لانگر که در سال 2004 ساخته شده است، استفاده کنید.
پرسشنامه ذهن آگاهی لانگر (LMS) چیست؟
پرسشنامه ذهن آگاهی لانگر (LMS) به سنجش ذهن آگاهی معلمان میپردازد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟
بله، این پرسشنامه دارای ثبات درونی و بیرونی است.
این پرسشنامه چند مولفه دارد؟
این پرسشنامه 4 مولفه دارد.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه 14 سوال دارد.
این پرسشنامه توسط چه کسی و در چه سالی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط لانگر در سال 2004 ساخته شده است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت