تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
معرفی شخصیت پژوهشی
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی شخصیت پژوهشی

این پرسشنامه توسط کبری حسامی در سال 1399 ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی ابعاد و مولفه های شخصیت پژوهشی می باشد.

این پرسشنامه دارای 63 سوال و 7 بعد:

  1. فرهنگ مسئله محوری
  2. وقار علمی
  3. کاوشگری
  4. ارتباطات
  5. سواد فناوری
  6. ارزشیابی
  7. اشتراک گذاری می باشد.

روایی و پایایی پرسشنامه شخصیت پژوهشی تایید شده است.

می دانید ما انسان ها که در عصر کنونی زندگی می کنیم، پیشرفت علم و تکنولوژی را مرهون دانشمندان و پژوهشگرانی هستیم که همواره برای پیشرفت علم تلاش کرده اند. در واقع می توانیم بگوییم اگر تحقیقات و پژوهش های مختلف از گذشته تا به اکنون برای رد یا اثبات فرضیه های مختلف انجام نمی شد، شاید علم به اندازه امروز پیشرفت نمی کرد. البته پیشرفت علم فقط به حال حاضر محدود نمی شود؛ همواره مسائلی برای کشف و آموختن وجود دارد و مطمئنا علم بیش از آنچه هم اکنون پیشرفت کرده، در آینده رشد خواهد داشت.

اما اگر قرار باشد علم پیشرفت کند، دانسته های جدید کشف شود و به آگاهی ما اضافه شود، وجود برخی موارد لازم است. امکانات، فرصت های علمی بخشی از این موارد است اما مهم ترین چیز، وجود افرادی است که شخصیت پژوهشی داشته باشند و علاقه مند به جستجو و کاوش در علم باشند. پس نقش یک پژوهشگر با شخصیت پژوهشی را نباید نادیده بگیریم.

پژوهشگری که علاقه مند به انجام پژوهش است، با انجام تحقیقات علمی گره از مشکلات بسیاری از افراد در سطح جامعه باز می کند. اما انجام پژوهش کار ساده و آسانی است. بهتر است بگوییم برای انجام یک پژوهش خوب و کارآمد باید فنون پژوهش کردن را بلد باشیم و خوب یادگیری تکنیک های پژوهش کاری زمان بر است و نیاز به یادگیری دارد. پژوهشگران در مسیر پژوهشی ممکن است با چالش های مختلفی رو به رو شوند. بارها مشکلاتی را در کار احساس کنند و نتوانند به راحتی آن ها را حل کنند، ممکن است روش علمی که آن ها برای پژوهش استفاده می کنند با گذر زمان منسوخ شده باشد و نیاز به یادگیری و به کار بردن یک روش جدید داشته باشند. بنابراین مهم است که یک پژوهشگر از شخصیت پژوهشی برخوردار باشد.

شخصیت پژوهشی پژوهشگر باعث می شود که او صبور باشد، از مقابله با چالش ها هراس نداشته باشد و لذت ببرد، همچنین مسئولیت پذیر باشد و مهارت حل مسئله را در خود ارتقا دهد. از آنجایی که انجام پژوهش مهم است، بسیار خوب می شود اگر راه و روش پژوهش کردن به علاقه مندان این حوزه یاد داده شود. سواد فناوری، ارتباطات، علاقه به کاوشگری، فرهنگ مسئله محور بودن، توانایی ارزشیابی و اشتراک گذاری مطالب از جمله مولفه هایی هستند که با شخصیت پژوهشی در ارتباط می باشند.

در صورتی که تمایل به ارزیابی شخصیت پژوهشی داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه معتبر استفاده کنید.

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

این پرسشنامه با هدف ارزیابی شخصیت پژوهشی ساخته شده است.

آیا این پرسشنامه دارای اعتبار و روایی است؟

بله، این پرسشنامه دارای روایی و پایایی است.

آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟

بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.

مولفه های این پرسشنامه کدام اند؟

این پرسشنامه 7 مولفه دارد.

این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟

این پرسشنامه توسط کبری حسامی و همکارانش در سال 1399 ساخته شده است.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام