پرسشنامه افسردگی دانشجویان (USDI)
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه افسردگی دانشجویان (USDI)
این پرسشنامه توسط کواجا و بریدن در سال ۲۰۰۶ ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی افسردگی در دانشجویان است.
این پرسشنامه دارای 30 سوال است.
روایی و پایایی پرسشنامه افسردگی دانشجویان (USDI) تایید شده است.
افسردگی در دانشجویان
افسردگی نام آشنا ترین اختلال روانی است؛ عموم افراد در مورد این اختلال چیزهایی را می دانند و تا حدودی با نشانه های آن آشنا هستند. وقتی صحبت از افسردگی به میان می آید اولین نشانه ای که از این بیماری به ذهن متبادر می باشد، غم و اندوه شدید است. فردی که افسردگی را تجربه می کند، دچار حالات خلقی هم چون غم، سردرگمی، تحریک پذیری خلق و صبر کم می شود.
نشانه های افسردگی در یک پیوستار از غم طبیعی تا سوگ و نشانگاه افسردگی را شامل می شود. افسردگی علاوه بر تجربه حالاتی نظیر غم و اندوه نشانه های دیگری هم دارد؛ مثلا یکی از خصیصه های محوری افسردگی آنهدونیا یا کاهش میل عمیق به فعالیت های لذت بخش روزمره است؛ فردی که دچار آنهدونیا می شود دیگر از تفریح، ورزش کردن و دیگر فعالیت هایی که قبلا برایش خوشایند بوده و از انجام آن لذت می برده است، لذت نمی برد.
همچنین برخی بیماران به جای اینکه دچار غمگینی شوند، حالتی نظیر گیجی، اضطراب و حواس پرتی را تجربه می کنند. احساس ناامیدی و یاس از دیگر ویژگی های این بیماری روانی است. افسردگی باعث می شود فرد نسبت به آینده دیدگاه تیره و تار داشته باشد و افکاری را در مورد پایان دادن به زندگی خود یا مرگ تجربه کند.
از دیگر سو، افسردگی تمایل فرد به سرزنش کردن خود را بیشتر می کند و در او احساس درماندگی ایجاد می کند؛ بدبینی نسبت به آینده، سستی روانی حرکتی از دیگر نشانه های این اختلال است. افزون بر آن، افسردگی الگوی خواب و اشتها را بر هم می زند؛ افرادی که افسرده هستند دچار کاهش اشتها و یا افزایش آن و کم خوابی یا پرخوابی می باشند و حتی ممکن است مشکلاتی را در به خواب رفتن تجربه کنند.
جالب است بدانید شکایت از دردهای جسمانی از دیگر نشانه های افسردگی است؛ دل درد، کمر درد، یبوست دردهای جسمانی است که ممکن است در نتیجه افسردگی به وجود بیاید.
دانشجویان از جمله افرادی هستند که به علت تجربه شرایط گاها پرتنش تحصیلی، زندگی در خوابگاه، دوری از خانه و خانواده، نداشتن امکانات رفاهی و اقتصادی و عدم علاقه به رشته تحصیلی در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند. در صورتی که تمایل به ارزیابی افسردگی در دانشجویان داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که توسط این محقق ساخته شده است، استفاده کنید و به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی افسردگی در دانشجویان هدف ساخت این پرسشنامه است.
ویژگی فردی که دچار آنهدونیا میشود، چیست؟
فردی که دچار آنهدونیا می شود دیگر از تفریح، ورزش کردن و دیگر فعالیت هایی که قبلا برایش خوشایند بوده و از انجام آن لذت می برده است، لذت نمی برد.
معایب افسردگی چیست؟
افسردگی باعث می شود فرد نسبت به آینده دیدگاه تیره و تار داشته باشد و افکاری را در مورد پایان دادن به زندگی خود یا مرگ تجربه کند. از دیگر سو، افسردگی تمایل فرد به سرزنش کردن خود را بیشتر می کند و در او احساس درماندگی ایجاد می کند؛ بدبینی نسبت به آینده، سستی روانی حرکتی از دیگر نشانه های این اختلال است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت