پرسشنامه شیوه معاشرت ناسالم جنسی
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
معرفی پرسشنامه شیوه معاشرت ناسالم جنسی
این پرسشنامه توسط علی ربانی و همکارانش در سال 1394ساخته شده است.
هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی میزان شیوه معاشرت ناسالم جنسی در زنان می باشد.
پرسشنامه شیوه معاشرت ناسالم جنسی دارای 4 سوال است.
جامعه سالم از افراد سالم تشکیل شده است؛ هرکدام از ما جزئی از این جامعه هستیم و سهم به سزایی در رشد و پیشرفت جامعه خود ایفا می کنیم. یکی از مهم ترین مسائلی که در پیشرفت جامعه نقش حیاتی دارد، مسئله آگاهی رسانی و تربیت جوانان و نوجوانان است. خوب می دانیم که امروزه، یکی از مهم ترین دغدغه های جامعه، جلوگیری از آسیب های جنسی است و این کار فقط با آگاهی رسانی ممکن می شود.
مسائل جنسی نباید تابو باشد و صحبت در مورد آن نباید عیب شمرده شود. بسیاری از رفتارهای پرخطر جنسی و آسیب های جنسی که متوجه جوانان و نوجوانان می شود، به دلیل عدم درک صحیح از مسائل جنسی و ناآگاهی است. در نتیجه عدم آگاهی رسانی و نبود اطلاعات، فرزندانی تربیت خواهیم کرد که از لحاظ جسمانی و روانی بیمار خواهند بود و با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم خواهند کرد.
رفتار ناسالم جنسی چگونه رفتاری است؟
رفتارهای ناسالم جنسی یا رفتارهای پرخطر، به هرگونه رفتار و تماس جنسی گفته می شود که امن نیست و فرد از سلامت شریک جنسی خود اگاهی ندارد. این رفتارها انواع مختلفی دارند. به عنوان مثال، داشتن شریک جنسی متعدد در یک زمان، برقراری رابطه و تماس جنسی نامعمول مانند رابطه مقعدی یا رابطه دهانی، انجام رفتارهای خشونت آمیز در حین رابطه جنسی، مصرف الکل، مواد مخدر، قرص های روان گردان، روابط جنسی محافظت نشده مانند عدم استفاده از کاندوم در رابطه نمونه ای از رفتارهای جنسی خطرناک است. رفتارهای جنسی خطرناک زمینه را برای انتقال بیماری های مقاربتی و ایدز فراهم می کند. در سال های اخیر، آماربیماری ایدز و بیماری های مقاربتی افزایش زیادی داشته است و این مسئله گواه بر افزایش رفتارهای جنسی پرخطر است.
جوامع باید برای آگاهی رسانی در زمینه بهداشت جنسی اقدامات لازم را انجام دهند و سیاست های لازم را اتخاذ کنند. آگاهی رسانی از طریق شبکه های اجتماعی، رسانه ملی می تواند راهکاری مناسب باشد. همچنین فراهم کردن بستر مناسب برای ازدواج و ترغیب جوانان به ازدواج کردن می تواند از شدت رفتارهای جنسی پرخطر کم کند. همچنین ارائه خدمات درمانی، فراهم کردن امکانات لازم و کافی برای بیماران می تواند زمینه را برای کاهش علائم بیماری های جنسی فراهم کند.
در صورتی که تمایل به ارزیابی شیوه معاشرت جنسی ناسالم در زنان داشتید، می توانید از این پرسشنامه که روایی و پایایی آن تایید شده است استفاده کنید و به اطلاعات خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.
این پرسشنامه چند سوال دارد؟
این پرسشنامه 4 سوال دارد.
آیا این پرسشنامه نمره گذاری دارد؟
بله، این پرسشنامه دارای نمره گذاری است.
هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟
ارزیابی شیوه معاشرت جنسی زنان هدف ساخت این پرسشنامه است.
این پرسشنامه توسط چه کسی ساخته شده است؟
این پرسشنامه توسط علی ربانی و همکارانش ساخته شده است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت