تست طرحواره های یانگ + تفسیر پیشرفته
پرسشنامه عملکرد زنان در رابطه با پیشگیری از بیماری های منتقله از غذا
  • توضیحات محصول
  • دیدگاه ها (0)
  • سوالات متداول

معرفی پرسشنامه عملکرد زنان در رابطه با پیشگیری از بیماری های منتقله از غذا 

این پرسشنامه توسط محمدحسین احرامپوش ساخته شده است.

هدف از ساخت این پرسشنامه ارزیابی عملکرد زنان در رابطه با پیشگیری از بیماری های منتقله از غذا می باشد.

این پرسشنامه دارای 20 سوال است.

روایی و پایایی پرسشنامه عملکرد زنان در رابطه با پیشگیری از بیماری های منتقله از غذا تایید شده است.

تغذیه

تغذیه و خوردن غذا بقای موجود زنده اعم از انسان و حیوان را تضمین می کند؛ غذا و ویتامین ها و مواد مغذی موجود در آن به زنده ماندن و سالم ماندن ما کمک می کند. مسئله مهمی که در خصوص مصرف غذا وجود دارد، خوردن غذاهای سالم و بدون بیماری است.

جهان امروز، نسبت به گذشته تغییرات عمده ای داشته است و ما این روزها شاهد گسترش گردشگری، افزایش مسافرت، پدیده جهانی شدن هستیم و همه این موضوعات به مصرف غذا بیرون از منزل منجر می شود. مصرف غذا بیرون از منزل و در رستوران ها می تواند با پیامد های منفی همچون مصرف غذای آلوده یا انتقال بیماری از آب و غذا همراه باشد و این مسئله، یکی از مهم ترین چالش های بهداشت جهانی است.

متاسفانه در کشور ایران هم شاهد طغیان و بروز بیماری های واگیر دار و سخت از غذاها هستیم؛ بیماری هایی که از غذا منتقل می شود می تواند سلامت جسمانی افراد را تحت تاثیر قرار دهد و از نظر اقتصادی هزینه های مالی زیادی را برای فرد به وجود بیاورد.

بیماری های منتقله از غذا، به بیماری هایی گفته می شود که از خوردن یا نوشیدن غذا یا آب آلوده بروز پیدا می کند. بیماری های منتقله از غذا ممکن است واگیر دار باشد که در این صورت به طور ناگهانی و غیر منتظره شیوع پیدا می کنند و می توانند جمعیت زیادی را درگیر کنند.

بیماری های منتقله از غذا در هر فصلی می تواند رخ دهد اما در فصل گرما بیش از سایر فصل ها بروز پیدا می کند. برای درک بهتر بیماری های منتقله از غذا ذکر این نکته لازم به نظر می رسد، دو فرد را در نظر بگیرید که از یک ماده غذایی یا نوشیدنی مشترک استفاده کرده اند و هر دو فرد علائم مشترکی همچون، اسهال، تهوع، استفراغ را تجربه می کنند؛ در این حالت هر دو نفر به بیماری منتقله از غذا مبتلا شده اند.

بیماری های منتقله از غذا دارای علائم جسمانی نظیر، اسهال، حالت تهوع، درد های شکمی، استفراغ و ... می باشد. نشانه ها ممکن است تا دو روز در فرد دیده شود و پس از آن از شدت آن کاسته و در نهایت محو شوند.

در صورتی که تمایل به ارزیابی متغیر، عملکرد زنان در رابطه با پیشگیری از بیماري های منتقله از غذا داشته باشید، می توانید از این پرسشنامه استاندارد و معتبر که توسط این محقق ساخته شده است، استفاده کنید.

 
 

 

 

خرید و دانلود مستقیم
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.

شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت

هدف از ساخت این پرسشنامه چیست؟

ارزیابی عملکرد زنان در رابطه با پیشگیری از بیماري های منتقله از غذا هدف ساخت این پرسشنامه است.

بیماری های منتقله از غذا چیست؟

بیماری های منتقله از غذا، به بیماری هایی گفته می شود که از خوردن یا نوشیدن غذا یا آب آلوده بروز پیدا می کند. بیماری های منتقله از غذا ممکن است واگیر دار باشد که در این صورت به طور ناگهانی و غیر منتظره شیوع پیدا می کنند و می توانند جمعیت زیادی را درگیر کنند.

علائم بیماری منتقله از غذا چیست؟

بیماری های منتقله از غذا دارای علائم جسمانی نظیر، اسهال، حالت تهوع، درد های شکمی، استفراغ و ... می باشد. نشانه ها ممکن است تا دو روز در فرد دیده شود و پس از آن از شدت آن کاسته و در نهایت محو شوند.

پشتیبانی در تلگرام پشتیبانی در تلگرام