کتاب راهنمای مهارت های مطالعه
- توضیحات محصول
- دیدگاه ها (0)
- سوالات متداول
عادت های مطالعه چیست؟
همه ی ما در زندگی دارای عادت و رفتار هایی هستیم که گاهی برایمان خوب نیست، اما این عادت ها و رفتار ها با یادگیری می توانند به خوبی تغییر کنند و ما باید ما اصول یادگیری و درک و فهم یادگیری را داشته باشیم تا موفق شویم.
در دنیای امروزی که علم بسیار پیشرفت کرده است، ما انسان ها نیز باید بیشتر به مطالعه و یادگیری بپردازیم. اما این مسئله به یک مشکل بزرگ در ما انسان ها به ویژه دانش آموزان و دانشجویان تبدیل شده است. مثلا گاهی افراد با وجود صرف کردن وقت طولانی، نمی توانند آن طور که باید بازدهی مطالب خوانده شده را بدهند. باید بدانید که خواندن به تنهایی کافی نیست، بلکه باید ابتدا فنون و روش های درست مطالعه و یادگیری را بیابید تا به به اهدافتان برسید.
معرفی کتاب راهنمای مهارت های مطالعه
کتاب مهارت های مطالعه یک ابزار کارآمد برای رسیدن شما به مقصد نهاییتان آمده است. چرا که این کتاب دارای تمرین های کاربردی و البته عملی است که متخصصین موسسه های اروپایی دارای اعتبار بین المللی در جهت آموزش مهارت های مطالعه و بهره وری بهتر از مطالبی که یاد میگیریم، تهیه و تنظیم شده است. نکاتی که در این کتاب به کار رفته است بسیار تخصصی، علمی و جالب و ساده می باشد.
هدف این کتاب کمک به همه ی افراد به ویژه دانشجویان و دانش آموزان برای درک بهتر و یادگیری کارآمد و کاهش عادت های نادرست است.
این کتاب دارای 9 فصل است که فصل های آن به گونه ای هستند که فرد می تواند قدم قدم با آن پیش برود و سرانجام به هدف خاص خود که تغییر دادن عادت های بعد و یادگیری اصول و فنون مطالعه صحیح است، برسد. نکته قابل ذکر این است که بیان این کتاب بسیار ساده و روان است و به راحتی می توانید با این کتاب ارتباط بگیرید. در ادامه به سر فصل ها و توضیح مختصری از هر فصل خواهیم پرداخت.
فصل اول: سبک های یادگیری
در این فصل به سبک و ویژگی های یادگیری اشاره شده است و باتوجه به ویژگی های آن، راهکارها و نکات ارزشمندی به صورت کاملا ساده و قابل فهم گفته شده است.
فصل دوم: حافظه
در فصل دوم به توضیحات مفصلی راجع به حافظه و انواع آن اشاره شده است، چرا که یادگیری عمدتا وابسته ی حافظه است. این فصل حاوی راهبرد و نکاتی ارزشمند برای تقویت و افزایش کارآمدی حافظه وجود دارد.
فصل سوم: تمرکز و توجه
توجه و تمرکز دو فرآیند مهم یادگیری هستند، بنابر این در فصل سوم این کتاب، عواملی که باعث حواس پرتی می شوند، شناسایی می شوند و بازی ها و تکنیک های بسیار ارزنده ای، به صورتی ساده آموزش داده شده است.
فصل چهارم: انگیزش و مطالعه
در این فصل، همانطور که از نام آن پیداست به ایجاد انگیزه و هدف گذاری های مهم برای مطالعه می پردازد و هرچه جلوتر می رویم، شاهد شیوه ها و راهکار های سودمند برای افزایش انگیزه و شیوه تعیین هدف پرداخته شده است.
فصل پنجم: یادگیری فعال
در این فصل، به توضیح مفهوم یادگیری فعال و همچنین به نکات و استراتژی های برای افزایش و تقویت حافظه فعال اشاره شده است.
فصل ششم: زبان
شاید تا به حال به ذهنتان نیامده باشد که زبان می تواند نقش مهمی در یادگیری داشته باشد، اما در این فصل به اهمیت زبان در یادگیری و نکات مهمی در این راستا خواهیم رسید.
فصل هفتم: سازماندهی
نظم دهی و سازماندهی یکی دیگر از مواردی است که در کتاب مهارت های مطالعه داده شده است. همچنین در این فصل به جداولی زمان بندی شده و شیوه استفاده از آن ها بر می خوریم و افزون بر این جداول، راه هایی برای سازمان دهی مکان و موضوعات مورد مطالعه داده شده است.
فصل هشتم: مقاله نویسی
مقاله نویسی یکی دیگر از معضلاتی است که افراد به ویژه دانش آموزان و دانشجویان درگیر آن هستند، بنابر این در این فصل روش ها و نکاتی سومند برای ارائه دادن یک مقاله خوب، داده شده است.
فصل نهم: راهبردهای امتحانات
در این فصل، که فصل آخر این کتاب به شمار می آید، راهبردهایی برای مرور درس ها، بهتر فهمیدن درس ها، مدیریت استرس، راه هایی برگزاری یک امتحان مطلوب داده شده است. این فصل بسیار مهم است چرا که امتحان، ابزاری برای سنجش کیفیت و میزان مطالعه دانش آموزان یا دانشجویان است، بنابر این تسلط بر مهارت های این فصل حائز اهمیت است.
چرا ما باید کتاب مهارت های مطالعه را بخوانیم؟
زیرا این کتاب حاوی نکات ارزنده ای است که با بیانی ساده و ارائه راهکارهای عملی و تخصصی میتواند کمک به بهبود در مطالعه، یادگیری و آموزش و ترک عادت های نادرست شود.
این کتاب برای چه کسانی مناسب است؟
- این کتاب برای افرادی که قصد یک خواندن و یادگیری هدفمند را دارند، مناسب است.
- برای کسانی که می خواهند در کمترین زمان، بهترین بازدهی در یادگیری را داشته باشند.
- برای دانش آموزان
- برای دانشجویان
- برای افرادی که می خواهند در امتحان یا کنکور خود به والاترین حد موفقیت برسند.
- کسانی که قصد دارند با یادگیری عمیق، در شغلشان بسیار کارآمد باشند.
- و برای کسانی که با وجود زیاد خواندن و صرف وقت زیاد به موفقیت نمی رسند.
چرا ما نیاز به مهارت مطالعه داریم؟
مطالعه استرس را کم می کند، بی خوابی را درمان می کند، کارکرد مغز را تقویت می کند، افسردگی را از بین می برد، به هدفمندی و چیره شدن بر مشکلات کمک می کند، انسان را اجتماعی می کند، حافظه و تفکر را تقویت می کند، دایره لغات را بالا می برد و... بنابر این، بسیار مهم است که راه درست و مهارت ها و عادت های مطالعه را بدانیم تا به این نکات مثبت برسیم.
ترجمه و طراحی این محصول توسط سنجشگران نسل جوان صورت گرفته است
کتاب راهنمای مهارت های مطالعه چیست؟
این کتاب دارای راهکارهای عملی و تخصصی است که به شما کمک می کند تا با استفاده از آن ها بتوانید به درستی مطالعه و یاد بگیرید.
کتاب راهنمای مهارت های مطالعه چه کاربردی دارد؟
این کتاب به شما کمک می کند، تا در هنگام یادگیری و مطالعه به بالاترین سطح کارآیی خود برسید.
آیا کتاب راهنمای مهارت های مطالعه برای همه افراد مناسب است؟
ین کتاب ویژه افرادی است که دارای سواد مطالعه هستند.
آیا این کتاب را می توان در لپ تاپ یا تلفن همراه استفاده نمود؟
بله، این کتاب ویژه همین نوع استفاده است چرا که این کتاب، یک کتاب دیجیتالی است و به راحتی در کامپیوتر، تلفن همراه و تلبت مورد استفاده است.
نظر خود را راجع به این فایل برای ما بنویسید.
شماره همراه و ایمیل شما به نمایش عمومی قرار نخواهد گرفت